Skip to main content

Taikuri

Marcus Alexander

Taikuri juhliin Turussa | Turku

23

Vuoden kokemus

1 500

Show'ta

100

Tyytyväisyystakuu

87 037

Valittua pelikorttia

Lähde mukaan matkalle mahdottomaan

Marcuksen tavaramerkkejä ovat vahva läsnäolo, hersyvä komiikka sekä taikuus, joka pudottaa paatuneimmankin skeptikon tuoliltaan. Vuorovaikutteinen show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Marcus Alexander on yksi Turun ja koko Etelä-Suomen kysytyimpiä taikureita – eikä syyttä: ammattimainen esiintyjä viihdyttää, naurattaa ja hämmästyttää juhlissa kuin juhlissa.
Aikuisyleisölle suunniteltu show, nostaa yritysjuhlat ja tapahtumat uudelle tasolle!

Marcuksen esitys oli todella HYVÄ ja mukaansa tempaava.
Suosittelen ehdottomasti!

Anne Saapola | Turun Kuljetinasennus Oy

OHJELMAT

On kyseessä sitten tyky-päivä, asiakastapahtuma tai tyylikäs gaalaillallinen, show’n ja lähitaikuuden yhdistelmä on aina toimiva ratkaisu. Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Lähitaikuus pitää tunnelmaa yllä ja antaa kaikille yhteisen puheenaiheen.

Matka Mahdottomaan Show

Taikuri Marcus Alexanderin aikuisyleisölle suunnattu show on yhdistelmä uskomatonta taikuutta, hervotonta komiikkaa ja vatsan pohjassa tuntuvaa jännitystä! Tämä show nostaa juhlat ja tapahtumat uudelle tasolle.

Lue lisää

 • Viihdyttävä lavashow
 • Show’n kesto on 35 min tai sopimuksen mukaan
 • Äänentoisto hoituu alle 300 hengen tilaisuuksissa akkukäyttöisellä kaiutinjärjestelmällä.

Marcus Alexanderin käsittelyssä moderni silmänkääntö ja tyylikäs komiikka kietoutuvat yhteen tavalla, joka saa yleisön putoamaan tuoleiltaan! Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa. Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Taianomainen ohjelmanumero viihdyttää, naurattaa ja hämmästyttää! Show sopii asiakastapahtumiin että henkilöstön juhliin.

Tilaa show

Lähitaikuus

Ohjelmanumero, jossa taikuri tuo ihmeet jokaisen katsojan silmien alle. Lähitaikuus nyrjäyttää aivosi ja räjäyttää mielesi. Visuaalista viihdettä, jota skeptsimmätkään insinöörit eivät ymmärrä!

Lue lisää

 • Asiakastapahtumat, henkilöstöjuhlat, messutapahtumat, cocktail-kutsut
 • Kesto sopimuksen mukaan
 • Hauskaa, rentoa ja taianomaista

Marcus Alexanderin lähitaikuus vie asiakastapahtumat ja henkilöstöjuhlat uudelle tasolle. Ammattimainen mutta rento ja sanavalmis taikuri saa kutsuvieraanne muistamaan tapahtumanne pitkään.

Lähitaikuus sopii hyvin myös kahvituksen lomaan. Kun taikuri kiertää pöydissä esiintyen yhdelle pöytäseurueelle kerrallaan, tunnelma pysyy korkealla koko tilaisuuden ajan. Uskomattomat taikuudet, rento tunnelma ja herkullinen jälkiruoka tekevät kahvituksesta unohtumattoman!

Marcus Alexanderin kiertävä lähitaikuus sopii myös cocktail-tilaisuuksiin erinomaisesti: kutsuvieraanne yllättyvät positiivisesti kun tilaisuuden viihtyvyydestä vastaa ammattitaitoinen esiintyjä. Taikuri voi esimerkiksi toivottaa vieraat tervetulleeksi tilaisuuteen heti tapahtumanne alussa ja viihdyttää heitä kierrellen yleisön joukossa esimerkiksi 1-3 tunnin ajan. Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeita vastaava ohjelmakokonaisuus.

Tilaa show

Räätälöity show yrityksille

Marcus Alexander on yritystapahtumiin erikoistunut taikuri. Onko tapahtumapaikka sokkeloinen tai eikö vieraillanne ole yhteistä kieltä? Ei hätää: Marcus taikoo teille ohjelman, joka on suunniteltu vaikeiden tilanteiden varalle!

Lue lisää

 • Onko sinulla villi idea ohjelmasta? Tulit oikeaan osoitteeseen!
 • Ohjelman sisältö räätälöitävissä brändinne mukaan
 • Show’n kesto sovittavissa

Haluatko tarjota vieraillenne spesiaalin ohjelmanumeron, jota ei löydy valmiina kenenkään esiintyjän hyllystä? Kun käytössänne on Marcus Alexanderin luovuus, esiintymistaito ja ammattillinen osaaminen taikurina, ei villeinkään idea jää toteuttamatta!

Vai miltä kuulostaisi lanseeraustapahtumaan suunniteltu show, jossa koko show liittyy uuteen tuotteeseen? Tai illallinen, jossa tarjoilijat ovatkin kaksoisroolissa olevia ammattitaikureita ja viihdyttävät vieraita illallisen aikana uskomattomilla taikuuksillaan? Vai etsikö esiintyjää, joka voisi tehdä viihdyttävän, taikuutta ja mentalismia sisältävän show’n sekä hoitaa lisäksi koko tapahtuman juontamisen?

Kaikki tämä onnistuu ja paljon muuta. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tapahtumaanne sopiva ohjelmakokonaisuus!

Tilaa show

Yksityiset juhlat

Taikuri Marcus Alexander on esiintynyt sadoissa erilaisissa yksityistilaisuuksissa pienistä kuuden hengen synttäri-illallisista jopa 300 vieraan hääjuhliin Turussa ja Turun seudulla.  Marcuksen show sopii hyvin vaikkapa häiden tai synttärijuhlien yllätysohjelmaksi!

Lue lisää

 • Kaikenikäisiä viihdyttävä show
 • Sopii niin häihin, kotisynttäreille kuin puutarhajuhliinkin
 • Show’n kesto sopimuksen mukaan

Jos etsit ohjelmaa 50-vuotisjuhliin, voit lopettaa etsimisen nyt.

Syntymäpäiville suunniteltu show on yhdistelmä häkellyttävää taikuutta ja lennokasta komiikkaa. Se on suunniteltu ensisijaisesti aikuisyleisölle, mutta se naurattaa, hämmästyttää ja viihdyttää kaikenikäisiä. Show saa vieraanne viihtymään ja muistamaan juhlanne vielä vuosienkin jälkeen.

Marcus Alexanderilla on satojen keikkojen kokemus myös hääjuhlista. Hääjuhlassa valokeilaan pääsee taikurin lisäksi hääpari. Show suunnitellaan siten, että se vastaa hääparin toiveita ja tekee tärkeästä päivästä vielä ripauksen taianomaisemman.

Lähitaikuus tuo ihmeet katsojien silmien alle, mikä tekee taiankokemuksesta unohtumattoman. Taikuuksia tehdään arkipäiväisillä esineillä kuten korteilla, rahoilla ja sormuksilla.

Lähitaikuus sopii hyvin esimerkiksi kahvituksen yhteyteen, jolloin taikuri kiertää vieraiden joukossa hämmästyttäen aina yhtä pöytäseuruetta kerrallaan.

Tilaa show

Maaginen Etäshow

Interaktiivinen etäshow ja livestriimien kruunaaja. Marcuksen Etäshow on täyttä taikuutta! Luvassa on näytöksen täydeltä älyttömyyksiä, hämmästystä ja naurunpurskahduksia.

Lue lisää

 • Etänä kaikkiin tilaisuuksiin
 • Kesto kokonaisuudessaan 30 minuuttia tai sopimuksen mukaan
 • Ammattitason studiotekniikka

Tyylikäs show, jossa mentalismi, taikuus ja komiikka kietoutuvat yhteen!

Esitys on vahvasti interaktiivinen, joten tässäkään show’ssa yleisö ei jää passiivisen katsojan rooliin. Etäshow toteuteaan ammattitason studiolta, jossa tekniikasta vastaa ammattivideokuvaaja. Show sisältää visuaalista taikuutta, mentalismia sekä komiikkaa. Show’n kesto on kokonaisuudessaan 30 minuuttia, mutta sitä on mahdollista lyhentää.

Tilaa show

Näin tilaat taikurin

1. Pyydä tarjous puhelimitse tai alla olevalla lomakkella.

2. Suunnitellaan tilaisuuteenne parhaiten sopiva ohjelma ja sovitaan yksityiskohdista.

3. Saatte laskun esiintymisestäni tilaisuuden jälkeen.

Pyydä tarjous

RAIKAS KOKONAISUUS JA JUST SOPIVAN ERILAINEN

Anette Oksanen | Prisma Iso OmenaEspoo

USEASTI PALKITTU ESIINTYJÄ

Taikuri Marcus Alexander alias Markus Hyytiä nousi lavalle ensimmäistä kertaa jo 10-vuotiaana ja on siitä lähtien esiintynyt vuosittain lukuisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Vuodesta 2010 saakka täysipäiväisenä ammattitaikurina toimineen Marcus Alexanderin show’n ovat nähneet jo kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Suomea – Turusta Rovaniemelle. Sijoitukset alan kilpailuissa kertovat sekä esiintyjän monipuolisuudesta että arvostuksesta kollegoiden keskuudessa.

Ravintolataikuuden Suomenmestari (2012)
Näyttämötaikuuden SM 2. (2023)
Ravintolataikuuden SM 2. (2013)
Viihdeohjelmien Suomen mestaruus -finalisti (2016)
Suomen Taikapiirin jäsen
Suomen Taikurit ry:n jäsen

USKOMATON SHOW, JOKA TODELLA TEKI VÄITÖSJUHLASTANI IKIMUISTOISEN!

Tahvo Hyötyläinen | Tohtori

Kiitos huippuluokan show’sta ja lähitaikuuksista yrityksemme juhlissa! Esityksesi oli todellista taikuuden ja tilannekomiikan tykitystä.

Henrik Harju | BLC Protie OyHelsinki

Seuraa somessa

TILAA SHOW TAI PYYDÄ TARJOUS