Skip to main content

Taikuri

Marcus Alexander

Taikuri Helsinki | Taikuri juhliin pääkaupunkiseudulla

23

Vuoden kokemus

1 500

Show'ta

100

Tyytyväisyystakuu

87 037

Valittua pelikorttia

Lähde mukaan matkalle mahdottomaan

Marcus Alexander antaa esiintyessään kaikkensa – välillä uhmaten fysiikan lakeja, välillä ihan vain järjen ääntä. Pikkujouluihin suunniteltu show nostaa juhlanne uudelle tasolle!

Marcuksen tavaramerkkejä ovat vahva läsnäolo, hersyvä komiikka sekä taikuus, joka pudottaa paatuneimmankin skeptikon tuoliltaan. Vuorovaikutteinen show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Marcus Alexander on yksi Helsingin ja pääkaupunkiseudun kysytyimpiä taikureita – eikä syyttä: ammattimainen esiintyjä viihdyttää, naurattaa ja hämmästyttää juhlissa kuin juhlissa.

Marcuksen esitys oli todella HYVÄ ja mukaansa tempaava.
Suosittelen ehdottomasti!

Anne Saapola | Turun Kuljetinasennus OyTURKU

OHJELMAT

On kyseessä sitten pikkujoulut, asiakastapahtuma tai tyylikäs gaalaillallinen, show’n ja lähitaikuuden yhdistelmä on aina toimiva ratkaisu. Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Lähitaikuus pitää tunnelmaa yllä ja antaa kaikille yhteisen puheenaiheen.

Show pikkujouluihin

Taikuri Marcus Alexanderin aikuisyleisölle suunnattu show on yhdistelmä modernia silmäkääntöä, omaperäistä komiikkaa sekä takuulla yllättäviä käänteitä! Tämä show nostaa pikkujoulut uudelle tasolle.

Lue lisää

 • Viihdyttävä lavashow
 • Show’n kesto on 35 min tai sopimuksen mukaan
 • Äänentoisto hoituu alle 300 hengen tilaisuuksissa akkukäyttöisellä kaiutinjärjestelmällä.

Marcus Alexander antaa lavalla kaikkensa – välilä uhmaten fysiikan lakeja, välillä ihan vain järjen ääntä. Tyylikäs show, jossa moderni silmänkääntö ja tyylikäs komiikka kietoutuvat yhteen! Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa ympäri Suomen – Helsingistä Utsjoelle. Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Taianomainen ohjelmanumero sopii täydellisesti esimerkiksi pikkujouluihin!

Tilaa show

Lähitaikuus

Ohjelmanumero, jossa taikuri tuo ihmeet jokaisen katsojan silmien alle. Lähitaikuus nyrjäyttää aivosi ja räjäyttää mielesi. Visuaalista viihdettä, jota skeptsimmätkään insinöörit eivät ymmärrä!

Lue lisää

 • Asiakastapahtumat, henkilöstöjuhlat, messutapahtumat, cocktail-kutsut
 • Kesto sopimuksen mukaan
 • Hauskaa, rentoa ja taianomaista

Marcus Alexanderin lähitaikuus vie asiakastapahtumat ja henkilöstöjuhlat uudelle tasolle. Ammattimainen mutta rento ja sanavalmis taikuri saa kutsuvieraanne muistamaan tapahtumanne pitkään.

Lähitaikuus sopii hyvin myös kahvituksen lomaan. Kun taikuri kiertää pöydissä esiintyen yhdelle pöytäseurueelle kerrallaan, tunnelma pysyy korkealla koko tilaisuuden ajan. Uskomattomat taikuudet, rento tunnelma ja herkullinen jälkiruoka tekevät kahvituksesta unohtumattoman!

Marcus Alexanderin kiertävä lähitaikuus sopii myös cocktail-tilaisuuksiin erinomaisesti: kutsuvieraanne yllättyvät positiivisesti kun tilaisuuden viihtyvyydestä vastaa ammattitaitoinen esiintyjä. Taikuri voi esimerkiksi toivottaa vieraat tervetulleeksi tilaisuuteen heti tapahtumanne alussa ja viihdyttää heitä kierrellen yleisön joukossa esimerkiksi 1-3 tunnin ajan. Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeita vastaava ohjelmakokonaisuus.

Tilaa show

Räätälöity show yrityksille

Marcus Alexander on yritystapahtumiin erikoistunut taikuri. Onko tapahtumapaikka sokkeloinen tai eikö vieraillanne ole yhteistä kieltä? Ei hätää: Marcus taikoo teille ohjelman, joka on suunniteltu vaikeiden tilanteiden varalle!

Lue lisää

 • Onko sinulla villi idea ohjelmasta? Tulit oikeaan osoitteeseen!
 • Ohjelman sisältö räätälöitävissä brändinne mukaan
 • Show’n kesto sovittavissa

Haluatko tarjota vieraillenne spesiaalin ohjelmanumeron, jota ei löydy valmiina kenenkään esiintyjän hyllystä? Kun käytössänne on Marcus Alexanderin luovuus, esiintymistaito ja ammattillinen osaaminen taikurina, ei villeinkään idea jää toteuttamatta!

Vai miltä kuulostaisi lanseeraustapahtumaan suunniteltu show, jossa koko show liittyy uuteen tuotteeseen? Tai illallinen, jossa tarjoilijat ovatkin kaksoisroolissa olevia ammattitaikureita ja viihdyttävät vieraita illallisen aikana uskomattomilla taikuuksillaan? Vai etsikö esiintyjää, joka voisi tehdä viihdyttävän, taikuutta ja mentalismia sisältävän show’n sekä hoitaa lisäksi koko tapahtuman juontamisen?

Kaikki tämä onnistuu ja paljon muuta. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tapahtumaanne sopiva ohjelmakokonaisuus!

Tilaa show

Yksityiset juhlat - Helsinki

Taikuri Marcus Alexander on esiintynyt sadoissa erilaisissa yksityistilaisuuksissa pienistä kuuden hengen synttäri-illallisista olohuoneessa jopa 300 vieraan hääjuhliin Katajanokan Kasinolla Helsingissä.  Marcuksen show sopii hyvin vaikkapa häiden tai synttärijuhlien yllätysohjelmaksi!

Lue lisää

 • Kaikenikäisiä viihdyttävä show
 • Sopii niin häihin, kotisynttäreille kuin puutarhajuhliinkin
 • Show’n kesto sopimuksen mukaan

Show on yhdistelmä häkellyttävää taikuutta ja lennokasta komiikkaa. Se on suunniteltu ensisijaisesti aikuisyleisölle, mutta se naurattaa, hämmästyttää ja viihdyttää kaikenikäisiä. Show saa vieraanne viihtymään ja muistamaan juhlanne vielä vuosienkin jälkeen.

Lähitaikuus tuo ihmeet katsojien silmien alle, mikä tekee taiankokemuksesta unohtumattoman. Taikuuksia tehdään arkipäiväisillä esineillä kuten korteilla, rahoilla ja sormuksilla.

Lähitaikuus sopii hyvin esimerkiksi kahvituksen yhteyteen, jolloin taikuri kiertää vieraiden joukossa hämmästyttäen aina yhtä pöytäseuruetta kerrallaan.

Tilaa show

Etäshow

Interaktiivinen etäshow ja livestriimien kruunaaja. Marcuksen Etäshow on täyttä taikuutta! Luvassa on näytöksen täydeltä älyttömyyksiä, hämmästystä ja naurunpurskahduksia.

Lue lisää

 • Etänä kaikkiin tilaisuuksiin
 • Kesto kokonaisuudessaan 30 minuuttia tai sopimuksen mukaan
 • Ammattitason studiotekniikka

Tyylikäs show, jossa moderni silmänkääntö ja omaperäinen komiikka kietoutuvat yhteen!

Esitys on vahvasti interaktiivinen, joten tässäkään show’ssa yleisö ei jää passiivisen katsojan rooliin. Etäshow toteuteaan ammattitason studiolta, jossa tekniikasta vastaa ammattivideokuvaaja. Show’n kesto on kokonaisuudessaan 30 minuuttia, mutta sitä on mahdollista lyhentää.

Tilaa show

Näin tilaat taikurin

1. Pyydä tarjous puhelimitse tai alla olevalla lomakkella.

2. Suunnitellaan tilaisuuteenne parhaiten sopiva ohjelma ja sovitaan yksityiskohdista.

3. Saatte laskun esiintymisestäni tilaisuuden jälkeen.

Pyydä tarjous

RAIKAS KOKONAISUUS JA JUST SOPIVAN ERILAINEN

Anette Oksanen | Prisma Iso OmenaHelsinki

USEASTI PALKITTU ESIINTYJÄ

Taikuri Marcus Alexander alias Markus Hyytiä nousi lavalle ensimmäistä yli 23 vuotta sitten saatuaan ensimmäiset oppinsa kollegaltaan mentalisti Pete Poskiparralta. Vuodesta 2010 saakka täysipäiväisenä ammattitaikurina toimineen Marcus Alexanderin show’n ovat nähneet jo kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Suomea – Helsingistä Utsjoelle. Sijoitukset alan kilpailuissa kertovat sekä esiintyjän monipuolisuudesta että arvostuksesta kollegoiden keskuudessa.

Ravintolataikuuden Suomenmestari (2012)
Näyttämötaikuuden SM 2. (2023)
Ravintolataikuuden SM 2. (2013)
Viihdeohjelmien Suomen mestaruus -finalisti (2016)
Suomen Taikapiirin jäsen
Suomen Taikurit ry:n jäsen

USKOMATON SHOW, JOKA TODELLA TEKI VÄITÖSJUHLASTANI IKIMUISTOISEN!

Tahvo Hyötyläinen | TohtoriTAMPERE

Kiitos huippuluokan show’sta ja lähitaikuuksista yrityksemme juhlissa! Esityksesi oli todellista taikuuden ja tilannekomiikan tykitystä.

Henrik Harju | BLC Protie OyHelsinki

Tilaa taikuri Helsinkiin

040 7717 888
taikuri[at]marcusalexander.fi

Päätoimialueena:

HELSINKI – ESPOO – VANTAA

Seuraa somessa

KYSY LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS