Skip to main content

Taikuri

Marcus Alexander

Taikuri pikkujouluihin | TAMPERE

Lähde mukaan matkalle mahdottomaan

Marcus Alexander antaa esiintyessään kaikkensa – välillä uhmaten fysiikan lakeja, välillä ihan vain järjen ääntä. Ammattimainen ja tyylikäs esiintyjä nostaa pikkjoulujen tunnelman uudelle tasolle!

Marcuksen tavaramerkkejä ovat vahva läsnäolo, hersyvä komiikka sekä taikuus, joka pudottaa paatuneimmankin skeptikon tuoliltaan. Vuorovaikutteinen show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Marcus Alexander on kysytty esiintyjä yritysten tilaisuuksissa Tampereella ja ympäri Suomen – eikä syyttä: ammattimainen esiintyjä viihdyttää, naurattaa ja hämmästyttää juhlissa kuin juhlissa.

Marcuksen esitys oli todella HYVÄ ja mukaansa tempaava.
Suosittelen ehdottomasti!

Anne Saapola | Turun Kuljetinasennus OyTURKU

OHJELMAT

On kyseessä sitten pikkujoulut, asiakastapahtuma tai tyylikäs gaalaillallinen, show’n ja lähitaikuuden yhdistelmä on aina toimiva ratkaisu. Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Lähitaikuus pitää tunnelmaa yllä ja antaa kaikille yhteisen puheenaiheen.

Show pikkujouluihin

Taikuri Marcus Alexanderin aikuisyleisölle suunnattu show on yhdistelmä uskomatonta taikuutta, hervotonta komiikkaa ja vatsan pohjassa tuntuvaa jännitystä! Tämä show nostaa pikkujoulut uudelle tasolle.

Lue lisää

 • Viihdyttävä lavashow
 • Show’n kesto on 35 min tai sopimuksen mukaan
 • Äänentoisto hoituu alle 300 hengen tilaisuuksissa akkukäyttöisellä kaiutinjärjestelmällä.

Marcus Alexander antaa lavalla kaikkensa – välilä uhmaten fysiikan lakeja, välillä ihan vain järjen ääntä. Tyylikäs show, jossa moderni silmänkääntö ja tyylikäs komiikka kietoutuvat yhteen! Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa Tampereella ja ympäri Etelä-Suomea. Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Taianomainen ohjelmanumero sopii pikkujouluihin täydellisesti!

Tilaa show

Lähitaikuus

Ohjelmanumero, jossa taikuri tuo ihmeet jokaisen katsojan silmien alle. Lähitaikuus nyrjäyttää aivosi ja räjäyttää mielesi. Visuaalista viihdettä, jota skeptsimmätkään insinöörit eivät ymmärrä!

Lue lisää

 • Asiakastapahtumat, henkilöstöjuhlat, messutapahtumat, cocktail-kutsut
 • Kesto sopimuksen mukaan
 • Hauskaa, rentoa ja taianomaista

Marcus Alexanderin lähitaikuus vie niin pikkujoulut kuin asiakastapahtumatkin uudelle tasolle. Ammattimainen mutta rento ja valloittava taikuri saa kutsuvieraanne muistamaan tapahtumanne pitkään.

Lähitaikuus sopii hyvin myös kahvituksen lomaan. Kun taikuri kiertää pöydissä esiintyen yhdelle pöytäseurueelle kerrallaan, tunnelma pysyy korkealla koko tilaisuuden ajan. Uskomattomat taikuudet, rento tunnelma ja herkullinen jälkiruoka tekevät kahvituksesta unohtumattoman!

Tilaa show

Räätälöity show yrityksille

Marcus Alexander on yritystapahtumiin erikoistunut taikuri. Onko tapahtumapaikka sokkeloinen tai eikö vieraillanne ole yhteistä kieltä? Ei hätää: Marcus taikoo teille ohjelman, joka on suunniteltu vaikeiden tilanteiden varalle!

Lue lisää

 • Onko sinulla villi idea ohjelmasta? Tulit oikeaan osoitteeseen!
 • Ohjelman sisältö räätälöitävissä brändinne mukaan
 • Show’n kesto sovittavissa

Haluatko tarjota vieraillenne spesiaalin ohjelmanumeron, jota ei löydy valmiina kenenkään esiintyjän hyllystä? Kun käytössänne on Marcus Alexanderin luovuus, esiintymistaito ja ammattillinen osaaminen taikurina, ei villeinkään idea jää toteuttamatta!

Vai miltä kuulostaisi lanseeraustapahtumaan suunniteltu show, jossa koko show liittyy uuteen tuotteeseen? Tai illallinen, jossa tarjoilijat ovatkin kaksoisroolissa olevia ammattitaikureita ja viihdyttävät vieraita illallisen aikana uskomattomilla taikuuksillaan? Vai etsikö esiintyjää, joka voisi tehdä viihdyttävän show’n ja hoitaa lisäksi koko tapahtuman juontamisen?

Kaikki tämä onnistuu ja paljon muuta. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän tapahtumaanne sopiva ohjelmakokonaisuus!

Tilaa show

Yksityiset

Taikuri Marcus Alexander on esiintynyt sadoissa erilaisissa yksityistilaisuuksissa pienistä kuuden hengen synttäri-illallisista jopa 300 vieraan hääjuhliin.  Marcuksen show sopii hyvin vaikkapa häiden tai synttärijuhlien yllätysohjelmaksi!

Lue lisää

 • Kaikenikäisiä viihdyttävä show
 • Sopii niin häihin, kotisynttäreille kuin puutarhajuhliinkin
 • Show’n kesto sopimuksen mukaan

Show on yhdistelmä häkellyttävää taikuutta ja lennokasta komiikkaa. Se on suunniteltu ensisijaisesti aikuisyleisölle, mutta se naurattaa, hämmästyttää ja viihdyttää kaikenikäisiä. Show saa vieraanne viihtymään ja muistamaan juhlanne vielä vuosienkin jälkeen.

Lähitaikuus tuo ihmeet katsojien silmien alle, mikä tekee taiankokemuksesta unohtumattoman. Taikuuksia tehdään arkipäiväisillä esineillä kuten korteilla, rahoilla ja sormuksilla.

Lähitaikuus sopii hyvin esimerkiksi kahvituksen yhteyteen, jolloin taikuri kiertää vieraiden joukossa hämmästyttäen aina yhtä pöytäseuruetta kerrallaan.

Tilaa show

Näin tilaat taikurin

1. Pyydä tarjous puhelimitse tai alla olevalla lomakkella.

2. Suunnitellaan tilaisuuteenne parhaiten sopiva ohjelma ja sovitaan yksityiskohdista.

3. Saatte laskun esiintymisestäni tilaisuuden jälkeen.

Pyydä tarjous

RAIKAS KOKONAISUUS JA JUST SOPIVAN ERILAINEN

Anette Oksanen | Prisma Iso OmenaHelsinki

USEASTI PALKITTU ESIINTYJÄ

Taikuri Marcus Alexander alias Markus Hyytiä nousi lavalle ensimmäistä kertaa jo 10-vuotiaana ja on siitä lähtien esiintynyt vuosittain lukuisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa Tampereella ja ympäri Suomen. Vuodesta 2010 saakka täysipäiväisenä ammattitaikurina toimineen Marcus Alexanderin show’n ovat nähneet jo kymmenet tuhannet eri puolella Suomea! Sijoitukset alan kilpailuissa kertovat sekä esiintyjän monipuolisuudesta että arvostuksesta kollegoiden keskuudessa.

Logo - Taikuri Marcus Alexander
Ravintolataikuuden Suomenmestari (2012)
Ravintolataikuuden SM 2. (2013)
Näyttämötaikuuden SM 3. (2013)
Viihdeohjelmien Suomen mestaruus -finalisti (2016)
Suomen Taikapiirin jäsen
Suomen Taikurit ry:n jäsen

USKOMATON SHOW, JOKA TODELLA TEKI VÄITÖSJUHLASTANI IKIMUISTOISEN!

Tahvo Hyötyläinen | TohtoriTAMPERE

Seuraa Instagramissa

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Kiitos huippuluokan show’sta ja lähitaikuuksista yrityksemme juhlissa! Esityksesi oli todellista taikuuden ja tilannekomiikan tykitystä.

Henrik Harju | BLC Protie OyHelsinki

Ota yhteyttä

040 7717 888
taikuri[at]marcusalexander.fi

Päätoimialueena:

TAMPERE | PIRKANMAA

Seuraa somessa

TILAA SHOW TAI PYYDÄ TARJOUS TAMPEREELLE