Logo - Taikuri Marcus Alexander

Taikuri Marcus Alexander

Taikuutta perhejuhliin ja yksityistilaisuuksiin | Turku – Helsinki – Tampere

Suuret kiitokset uskomattomasta show’sta! Esiintymisesi todella teki väitösjuhlani ikimuistoiseksi!

Tahvo Hyötyläinen | Tohtori
Tampere

Taikuri Marcus Alexander juhliin Turussa

Taikuutta & komiikkaa -show

Taikuutta & komiikkaa -show on yhdistelmä häkellyttävää taikuutta ja lennokasta komiikkaa. Show on suunniteltu ensisijaisesti aikuisyleisölle, mutta se naurattaa, hämmästyttää ja viihdyttää kaikenikäisiä.

Taikuri Marcus Alexander on esiintynyt sadoissa erilaisissa yksityistilaisuuksissa pienistä kuuden hengen synttäri-illallistä jopa 300 vieraan hääjuhliin. Show saa vieraanne viihtymään ja muistamaan juhlanne vielä vuosienkin jälkeen. Taikuutta & komiikkaa -show sopii hyvin vaikkapa syntymäpäiväjuhlien yllätysohjelmaksi.

Lasten Taikashow / Turku

Taikuutta synttäreille, kouluun, päiväkotiin, seurakunnan tapahtumaan, ulkoilmatapahtumaan…

Taikuri Marcus Alexanderin koko perheen esityksessä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Taikatemppuja tehdään lasten avustuksella, mutta taikuri pitää huolen siitä, että myös aikuiset viihtyvät.

Lue lisää
Taikuri Marcus Alexander - Turku, Helsinki, Tampere

Lähitaikuus

Taikuri Marcus Alexanderin lähitaikuus tuo ihmeet katsojien silmien alle, mikä tekee taiankokemuksesta unohtumattoman. Taikuuksia tehdään arkipäiväisillä esineillä kuten korteilla, rahoilla ja sormuksilla.

Lähitaikuus sopii hyvin esimerkiksi kahvituksen yhteyteen, jolloin taikuri kiertää vieraiden joukossa hämmästyttäen aina yhtä pöytäseuruetta kerrallaan. 

Taikuri häihin

Häät on monille elämän tärkein juhla. Häihin suunniteltu hauska ja näyttävä taikashow tekee päivästä vieläkin ikimuistoisemman.

Taikuri Marcus Alexanderin häihin suunniteltu show eroaa tavallisesta taikuriesityksestä juuri häihin sopivalla teemallaan. Hääpari pääsee valokeilaan myös show’n aikana, jolloin yleisölle tarjoillaan jännitystä, komiikkaa ja uskomatonta taikuutta. Häätaikashow on suunniteltu ensisijaisesti aikuisyleisölle, mutta se viihdyttää ja naurattaa kaikenikäisiä juhlavieraita. Show’n jälkeen taikuri voi tehdä lapsille erilaisia ilmapallohahmoja.

Lähitaikuus sopii hyvin myös häihin esimerkiksi kahvituksen yhteyteen.

Yhdistelmä

On kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, häät tai väitösjuhla, show’n ja lähitaikuuden yhdistelmä on aina toimiva ratkaisu. Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Lähitaikuus pitää tunnelmaa yllä ja antaa kaikille yhteisen puheenaiheen.

Pyydä tarjous!

Juhlaväki yllättyi ja arvosti suuresti, puhuttavaa ja naurua riitti kun insinöörit yrittivät aamuyöstä vielä ratkoa köysitemppua.

Christer Boström | Päivänsankari
Espoo

Useasti palkittu esiintyjä Suomen Turusta

Taikuri Marcus Alexander alias Markus Hyytiä nousi lavalle ensimmäistä kertaa jo 10-vuotiaana ja on siitä lähtien esiintynyt vuosittain lukuisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Vuodesta 2010 saakka täysipäiväisenä ammattitaikurina toimineen Marcus Alexanderin show’n ovat nähneet jo kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Suomea. Sijoitukset alan kilpailuissa kertovat sekä esiintyjän monipuolisuudesta että arvostuksesta kollegoiden keskuudessa.

Ravintolataikuuden
SM (2012)

Ravintolataikuuden
SM 2. (2013)

Näyttämötaikuuden
SM 3. (2013)

Viihdeohjelmien Suomen mestaruus -finalisti (2016)

Suomen taikurit Ry:n jäsen

Uskomattoman hyvä show-mies, miellyttävä esiintyjä ja mahtava taikuri. Hienosti toi esityksensä olohuoneeseen ja sai luotua upean tunnelman yleisöön. Kiitos vielä kerran, teit syntymäpäivästäni ikimuistoisen.

 

Tuulia Kaiskola
Päivänsankari, 30 v.
Turku

Teit illastamme vieläkin onnistuneemman. Miten sinä pystyitkin tuohon köysikuningas-temppuusi. Miestäni on edelleen naurattanut muutamat juttusi ja varmasti naurattavat pitkään.  Olet todella taitava ja samalla hauska koomikko.

 

Nina Malmila
Morsian
Turku

Marcus Alexander liikemerkki

Taikuri Marcus Alexander

Tilaa keikalle tai kysy lisää!

Mistä on onnistuneet juhlat tehty?

Lataa ilmaiseksi Taikuri Marcus Alexanderin opas: Onnistuneiden juhlien tarkistuslista.
Anna sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat paluupostissa pdf-muotoisen oppaan sähköpostiisi.